Calivita

Advertising

Cum combatem decalajul de fus orar cu produse CaliVita

 

 

 

Cand avem o noapte nedormita se recupereaza in 8-9 zile, la o medie de 7-8 ore de somn pe noapte. Napoleon spunea ca "un barbat normal are nevoie de 7 ore de somn, o femeie de 8, iar copiii de 9."

Probabil ca unii dintre noi am calatorit cu avionul suficient de mult incat sa suferim din cauza decalajului de fus orar. Spre exemplu, daca am merge in Extremul Orient la diferente de fus orar de 5-6 ore, fiecare "am suferi" diferit schimbarea de fus. Adaptarea la un nou fus orar poate dura si 10-12 zile in sensul ca la ore de varf sau de maxima activitate ne poate fura somnul si oboseala intr-o asemenea masura ca am dormi si pe strada.

Spunea cineva ca zburand spre Apus, spre Americi (de 3 ori), problemele cu adaptarea la fusul orar local au persistat cateva zile, astfel incat in prima noapte nu a facut altceva decat sa numere liniutele de pe tapetul camerei de hotel, in timp ce in cea de-a doua s-a facut manga cu o sticla de jose-cuervo, techila silver. De-abia in cea de-a treia zi lucrurile au inceput sa reintre cat de cat pe fagasul normal.


Iata mai jos solutia naturala propusa de CaliVita International pentru combaterea problemelor - de somnolenta, oboseala, surmenaj - legate de adaptarea la un nou fus orar...

Produse Calivita recomandate sunt:

Cugetari si maxime
Fiecare din noi este o poveste sculptata in piatra timpului.
                                                                   Marius Torok
Singuratatea este o gara cu liniile scoase demult. In ea nimeni nu vine, nimeni nu trece. Timpul se plictiseste asteptand ceva ce nu se mai intampla, apoi se pregateste de somn lung.
                                                                    Dumitru Donescu

AcasăAcasă