Calivita

Advertising

     tratarea cancerului la san (mamar) cu produse CaliVita

 

 


Putem spune despre cancerul la san sau cancer mamar: aparitia unui nodul in interior sau marirea unui ganglion din subsuoara, aparitia unei coji mici sau a unei eczeme pe mamelon cu intarirea sa.
Favorizante in aparitia cancerului sanului sunt: scurtarea perioadei de alaptare si cresterea numarului de avorturi ca si tulburarea functiei de reproducere. Cancerul sanului este strans legat de scurtarea perioadei de alaptare. De multe ori doctorii atrag atentia ca femeile care refuza sa-si alapteze copiii la san sunt mult mai predispuse la cancer. Cancerul la san apare ca un nodul dur, de forma neregulata, in interiorul sanului. Apar secretii si mancarimi. Deoarece nu orice nodul este cancer, se va face control medical.
Trebuie acordata o atentie sporita grasimilor animale in exces. Mortalitatea prin cancer este crescuta in randul persoanelor supraponderale. Obezitatea tip hiper(dis)lipidemie poate duce la cresterea sintezei unor precursori estrogenici considerati promotori ai cancerului de san.
Se va evita fumatul, care duce la cresterea concentratiei de radicali liberi, anuland actiunea unor antioxidanti, foarte necesari in combaterea cancerului. Se contraiindica margarina, deoarece in procesul de productie este hidrogenat uleiul vegetal, ceea ce schimba structura acidului gras natural. Margarina si alte uleiuri vegetale hidrogenate pot declansa boli de inima, ducand la cresterea colesterolului LDL si scaderea colesterolului HDL cu rol protector. Se mai pot declansa si alte forme de cancer.

Produse naturale Calivita recomandate in cancer la san (mamar) sunt:

  Maxime si cugetari
 Femeia si barbatul, doua fluvii din continente diferite, ce se unesc in estuarul iubirii.
                                                              Andreea Trifu
 Femeia, stapana simtii, ii permite barbatului, stapinul ratiunii, sa fie fericit cateodata, doar atat cat el sa o caute toata viata.
                                                              Marius Torok
  Femeia frumoasa este o bijuterie, femeia buna este o comoara intreaga.
                                                               Naoleon Bonaparte

AcasăAcasă