Calivita

Advertising

Tratarea cancerului la stomac (gastric) cu produse CaliVita

 


 


Putem spune despre cancerul gastric, ca este cel mai frecvent si produce dureri ale stomacului. Se deosebeste de ulcer deoarece nu este sincron cu alimentatia, ci are un caracter neregulat si progresiv. Apare impreuna cu simptome precum: scaderea greutatii, pierderea poftei de mancare (in special pentru carne), greturi si varsaturi cu aspect de drojdie de cafea, scaun negru, dureros, dureri, usturimi in zona, dificultati la mancat, inghitit, greturi, indigestii.
Factorii care favorizeaza aparitia cancerului gastric sunt: alimentatia, tutunul si alcoolul, la care se adauga stresul, un element intalnit in toate tipurile de cancer. Aproape 77% dintre bolnavii de cancer gastric au consumat carne grasa prajita. Trebuie atentie in alimentatie deoarece abuzul de grasimi prajite concomitent cu lipsa produselor lactate stimuleaza factorii favorizanti ai cancerului. Grasimile prajite provoaca tulburari ale secretiei gastrice (cu actiune cancerigena), iar lipsa de colina din lapte - cu actiune protectoare asupra mucoasei stomacului - accentueaza aceasta. Se mai adauga si alti factori favorizanti cum ar fi modul irational de pregatire a alimentelor, mesele neregulate, stresul cotidian, dentitia proasta, etc. In plus, 92% din bolnavii de cancer gastric sunt vechi fumatori, iar 43% dependenti de alcool.

Produse naturale Calivita recomandate in cancer gastric:

     Maxime si cugetari
   O femeie inante de ai acorda mana unui barbat, trebuie sa-l fi vazut macar o data dupa ce-au luat masa si o data infuriat.
                                                                           Paolo Mantegazza
 Atunci cand femeile sunt deprimate, mananca sau merg la cumparaturi. Barbatii invadeaza o alta tara. O modalitate total diferita de a vedea lucrurile.
                                                                           Elayne Boosler
Nu exista femeie batrana. Orice femeie la orice varsta, daca iubeste, daca e iubita, daruieste barbatului clipa infinitului.
                                                                           Jules Michelet
Un barbat diplomat este cel care isi aduce aminte  ziua de nastere a femeii dar nu si varsta ei.
                                                                           Robert Frost

AcasăAcasă